ТРОЛИ ОТКАЗАЛЕ КОЧНИЦЕ? Нови детаљи карамбола у Цвијићевој, три особе повређене (ФОТО)

Ј. Г. - И. Б.

27. 10. 2020. у 16:30

ТРОЛИ ОТКАЗАЛЕ КОЧНИЦЕ? Нови детаљи карамбола у Цвијићевој, три особе повређене (ФОТО)

Фото: Ј.Г.

У ЦВИЈЕЋЕВОЈ улици код броја 104 на Палилули, данас око 11.00 часова, дошло је до ланчаног удеса у којем је учествовало возило ЈКП "ГСП", односно тролејбус на линији 40 и три путничка аутомобила, док је укупно оштећено 11 возила. Како су за "Новости" потврдили у Хитној помоћи, три особе су том приликом задобиле лакше телесне повреде, од којих је двоје превезено на Ургентни центар.

 Возач троле је изгубио контролу над возилом које је прво ударило у три аутмобила у покрету, оборило саобраћајни знак тик поред трафике, а потом оштетило и осам паркираних аута, на тротоару поред, где се и зауставило.

Фото: Ј.Г.

 

Сумња се да је узрок саобраћајне незгоде, како незванично сазнајемо, отказивање кочница на троли.

- Прецизне информације о исправности нашег возила имаћемо сутра након детаљног техничког прегледа - рекли су нам у ЈКП "ГСП". - Ради се о савесном возачу (43) којем је након несреће позлило, био му је повишен притисак, те је добио лек за смирење.

И. Б.

 

Потпуни прекид саобраћаја на овој деоници трајао је до 13.30 часова, када су екипе шлеп службе одвезле тролејбус.

Фото: Ј.Г.

 

Репортери "Новости" на месту удеса су затекли разбијена стакла, које је било свуда по улици, отпале бранике, "залепљене" аутомобиле и неколико очевидаца.

- Ништа нисам видела, само сам чула јак ударац и излетела из киоска. Видела сам стравичан призор и схватила да сам могла бити озбиљно повређена - прича радница трафике.

Фото: Ј.Г.

 

Тачна процена начињене штете знаће се када буду обрађени сви прикупљени подаци о оштећеним аутомобилима.

ДАН РАНИЈЕ

НА раскрсници Немањине и Сарајевске улице јуче се догодила саобраћајна несрећа када је трамвај ударио путничко возило. На терен су изашле и екипе Хитне помоћи, али, срећом није било повређених. Саобраћај је био у застоју, а аутобуси су уместо на Зелени венац ишли у Немањину.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)