ЛЕПА ВЕСТ ЗА БЕОГРАЂАНЕ Почиње грејање, радијатори топли већ од данас

С. Б. М.

12. 10. 2020. у 09:56

ЛЕПА ВЕСТ ЗА БЕОГРАЂАНЕ Почиње грејање, радијатори топли већ од данас

Фото: Д.Новковић

БЕОГРАДСКЕ електране данас почињу са грејањем, због захлађења, иако званична сетона почиње 15.октобра.

Пошто ће данас средња дневна температура бити испод 12 степени Целзијуса, сви топлотни извори "Београдских електрана" данас, прелазе у режим производње и испоруке топлотне енергије потрошачима.


- "Београдске електране" ће и наредних дана, до званичног почетка грејне сезоне, 15. октобра, наставити са радом прилагођеним прогнозираним и оствареним температурама спољашњег ваздуха, а у свему према Одлуци о снабдевању топлотном енергијом у граду Београду. Уколико у данима до 15. октобра средње дневне температуре буду ниже од 12 степени Целзијуса, биће настављена испорука топлотне енергије потрошачима. Први ефекти данашњег рада погона, код већине потрошача, могу очекивати у поподневним и вечерњим часовима - наводе у "Електранама".

Апелују на све потрошаче да до званичног почетка грејне сезоне (15. октобар) пријављују проблеме када целе зграде нису снабдевене топлотном енергијом на број телефона 011/2093-011 и да то чине управници зграда или председници кућних савета.

Такође, приоритет у отклањању рекламација су цурења воде из инсталација, а број телефона Диспечерског ценра за пријаву је 011/2093-100(број телефона искључиво за пријаву цурења воде из инсталација).

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)