ПРВОГ ДАНА НАПИСАЛИ 15 ПРИЈАВА: Санитарна инспекција и комунална милиција контролисали ношење маске у возилима јавног градског превоза

С. Б. М.

07. 10. 2020. у 09:50

ЗБОГ неношења маске у јавном превозу санитарна инспекција је у понедељак написала 15 пријава!

ПРВОГ ДАНА НАПИСАЛИ 15 ПРИЈАВА: Санитарна инспекција и комунална милиција контролисали ношење  маске у возилима јавног градског превоза

Фото Д. Миловановић

Контролисано је око 50 возила, написано је 15 пријава, од чега пет превозницима, пет одговорним лицима у тим предузећима, јер њихови возачи нису носили маске, а пет грађанима који су се без маске нашли у јавном превозу.

Ово је јуче казао заменик градоначелника Горан Весић и напомиње да је неопходно носити маску зато што ту није могуће остварити довољну раздаљину између људи.

- Припадници полиције, комуналне милиције и санитарни инспектори заједнички контролишу јавни превоз. Возачи упозоравају свакога ко без маске уђе у јавни превоз, а и на вратима је постављено упозорење да се без маске не може ући у возило. Онај који уђе без маске, показује да не жели да поштује правила - истакао је Весић.

Он је додао је да је одржан и састанак са представницима највећих трговинских ланаца и директорима тржних центара.

Поново су упозорени на обавезу да њихови запослени носе маску, да постоје дезо-баријере на улазу, и да обезбеђење мора да упозорава посетиоце да носе маску.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)