УЧИТЕЉИЦУ ПЉУВАЛИ, ГУРАЛИ И ЧУПАЛИ ЗА КОСУ: Хитно пребачена у болницу, нови детаљи драме у ОШ "Свети Сава" на Врачару

Novosti online

13. 06. 2024. у 23:26

УЧИТЕЉИЦА С. Ђ, која предаје у ОШ "Свети Сава" на Врачару, повређена је данас када су је напали отац и мајка ученице 3. разреда након што се одељење вратило са наставе у природи.

УЧИТЕЉИЦУ ПЉУВАЛИ, ГУРАЛИ И ЧУПАЛИ ЗА КОСУ: Хитно пребачена у болницу, нови детаљи драме у ОШ Свети Сава на Врачару

Фото: М. Анђела/Профимедиа

Како преносе медији, родитељи девојчице из одељења 3/3 напали су учитељицу која предаје одељењу 3/2.

Пљување, гурање, чупање за косу

- Отац девојчице је пљунуо и гурнуо учитељицу, а затим ју је мајка ученице чупала за косу до те мере да ју је оборила на под. Инциденту је присуствовало више родитеља и деце, као и учитељица из 3/1 - објашњава извор за медије.

Како тврди директорка ОШ "Свети Сава" Јована Миленковић, позвана је полиција, а обавештен је дежурни јавни тужилац. Такође, пристигла је и екипа Хитне помоћи како би учитељицу превезла у Ургентни центар. Против родитеља који су напали учитељицу ће бити поднета кривична пријава.

- Сутра ће, како протокол налаже, бити обавештен и Центар за социјални рад - наводи извор за медије.

Напад је уследио после инцидента у дискотеци током караока, што је потврдила и директорка школе.

- Девојчица се пожалила да ју је учитељица С. Ђ. гурнула како би снимила своје ученике који су наступали. Њена колегиница, која предаје истом одељењу 3/2, пришла јој је са ученицом како би је опоменула да дете има карцином кичме, на шта је учитељица С. Ђ. наводно одговорила да није гурнула девојчицу. Према речима друге учитељице, С. Ђ. је рекла да, ако је девојчица болесна, онда треба да иде да се лечи. Међутим, С. Ђ. је наводно тврдила да она није имала ту информацију и да би болесно дете требало увек да буде поред учитељице - наводи директорка.

Напад на учитељицу С. Ђ., наводно, уследио је чим су родитељи чули за инцидент у дискотеци.

- Насрнули су на њу одмах по изласку из аутобуса.

Претучена и наставница ОШ "Јован Дучић"

Подсетимо, ово је други случај насиља у школи који је данас пријављен полицији. Претходно је у ОШ "Јован Дучић" на Новом Београду нападнута наставница биологије.

Њу је  напала и тешко повредила мајка ученика петог разреда.

Повређена наставница колима хитне помоћи је након напада превезена у болницу. Информације о њеном стању прочитајте у нашем одвојеном тексту.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
АКО ФАГОТ НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

АКО "ФАГОТ" НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

КАДА су 1962. сахрањивали Јелесија Радивојевића у Дрежнику на Златибору кажу да је још увек имао "сиво" око паса, на месту где га је стезао војнички опасач.

21. 07. 2024. у 07:00

Коментари (0)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto