НАЈОПСЕЖНИЈА АКЦИЈА СУЗБИЈАЊА КОМАРАЦА: Екипе ЈКП "Градска чистоћа" данас на терену

А. З. К.

14. 06. 2024. у 06:30

БРОЈНЕ екипе ЈКП "Градска чистоћа" данас ће изаћи на терен на бројне локације у Београду како би се спровела акција сузбијања комараца.

НАЈОПСЕЖНИЈА АКЦИЈА СУЗБИЈАЊА КОМАРАЦА: Екипе ЈКП Градска чистоћа данас на терену

Фото: А. Амижић

Сектор екологије и унапређења животне средине биће на терену од 18 часова до поноћи.

Како су најавили у "Чистоћи", сузбијање одраслих јединки комараца спроводиће се на рекама и копну. Биће третирани делови од Беле стене ка Спортском центру "25. мај", Звездарска шума, Ново гробље, Бањичка шума, насеља САЈ, 13. мај, Говеђи брод, Централно гробље, СП "Јајинци", Раковица село, насип од Блока 45 ка Остружничком мосту и Сурчинско поље, Миријево, Карабурма Ћалије, Зелено брдо, Лион, Олимп, Вуков споменик, Коњарник, Ботаничка башта, Професорска колонија, Хаџипоповац, Мали Лесковац, Вишњица, Звездара код Новог гробља, Вишњичка бања, Велики Мокри Луг, Коњарник, Мали Мокри Луг и Стара Карабурма.

Ово је највећа акција сузбијања комараца, јер због досадашњих временских услова није било прилике да се спроведе акција ових размера. Акције ће бити спровођене и наредних дана, а у "Чистоћи" су апеловали да им грађани пријаве локације на којима примете да их има у већем броју.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
АКО ФАГОТ НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

АКО "ФАГОТ" НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

КАДА су 1962. сахрањивали Јелесија Радивојевића у Дрежнику на Златибору кажу да је још увек имао "сиво" око паса, на месту где га је стезао војнички опасач.

21. 07. 2024. у 07:00

Коментари (0)

ГОТОВО ЈЕ! Алекса Аврамовић напустио Партизан, позната и наредна дестинација