ПОДРШКА МЕНТАЛНОМ ЗДРАВЉУ: Омладинско позориште "Дадов" уступило своје просторије

Т.Н.

27. 05. 2023. у 07:10

ОМЛАДИНСКО позориште "Дадов" уступило је своје просторије за потребе пружања психосоцијалне подршке заједници, које реалзије радна група за подршку менталном здрављу и сигурности младих Владе Србије, у оквиру Пројекта кризне психосоцијалне подршке заједници.

ПОДРШКА МЕНТАЛНОМ ЗДРАВЉУ: Омладинско позориште Дадов уступило своје просторије

беоинфо

Радна група за пруажње подршке менталном здрављу свакодневно спроовди психосоцијалне активности деци, родитељима и наставницима у основним и средњим школама на територији града Београда. - Недавно реновиране просторије Омладинског позоришта "Дадов" адекватне су за ову врсту активности, јер је зграда опремљена, има интернет, а балетска и помоћна сала су адекватне за активности које експертски тим планира да спроведе - наводи се у саопштењу.

У циљу безбедности будућих активности, помогачи који ће пружати психосоцијалну и саветодавну подршку у индивидуалном, породичном и групном раду са децом, родитељима и наставницима унапред ће управи "Дадова" доставити распоред рада помагача и њихове податке. Неопходно је да ученици код себе имају ђачку књижицу, а одрасли личну карту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ДРАМА НА РАСКРСНИЦИ: Снимак који је многима вратио веру у људе (ВИДЕО)