ЈКП "Београдске пијаце" наткривају зелену тржницу на левој обали Дунава

Т.Н.

31. 03. 2023. у 11:10

НАТКРИВАЊЕ пијаце "Борча" почело је у понедељак, што ће олакшати трговину у свим временским условима.

ЈКП Београдске пијаце наткривају зелену тржницу на левој обали Дунава

Беоинфо

"Београдске пијаце" асфалтирале су 1.400 квадратних метара пијачног платоа, а постављене су 144 нове тезге. Постављено је седам нових улазних капија, док је млечна хала, која је у склопу пијаце, потпуно реновирана.

Радове су обишли директор "Београдских пијаца" Бојан Бајагић и председник Удружења пијачних продаваца "Опстанак" Срђан Праштало, који је изјавио да је члановима овог удружења потребна наменска опрема, која би им олакшала излагање и продају робе, а Бојан Бајагић, директор "Београдских пијаца", рекао је да ће узети у обзир и размотрити све сугестије закупаца, јер је веома важно да буду задовољни и купци и закупци.

Такође, ЈКП "Београдске пијаце" завршило је и сређивање пијаце "Стари Меркатор", као и простора испред пијаце, где је постављено 40 нових боксева.

Уређен је и посебан цветни кутак на платоу испред пијаце, где суграђане очекује велики избор расада, резаног и саксијског цвећа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

МНОГИ СЕ ИЗНЕНАДЕ КАДА ЧУЈУ: Знате ли коју средњу школу је завршио Радош Бајић?