КРАЉА АЛЕКСАНДРА КАО ПОД КОНАЦ: Настављена реконструкција најфреквентније улице у Обреновцу

С.В.

29. 03. 2023. у 23:00

ПУТАРИ настављају са уређењем Улице краља Александра Првог, једне од најфреквентнијих саобраћајница у Обреновцу. Како је саопштено из Општине Обреновац, у овој фази реконструише се део од новог кружног тока ка путу за Шабац.

КРАЉА АЛЕКСАНДРА КАО ПОД КОНАЦ: Настављена реконструкција најфреквентније улице у Обреновцу

го обреновац

Радници предузећа "Путеви Србије", који су задужени за поправку ове улице, скинули су стари и поставили нови асфалт, а заменили су ивичњаке и оштећене сливнике.

- Сведоци смо да се после обилних киша, на овом делу пута, појављују велике количине воде, а по завршетку радова овај проблем биће решен - рекао је Горан Ћирић из Јавног предузећа за изградњу Обреновца.

Према његовим речима, засада неће бити потпуне обуставе саобраћаја у овом делу граду, бар док траје ова фаза радова.

- Радови ће трајати мало дуже, управо због замене ивичњака и регулисања сливничких решетака, такође на време ћемо обавестити наше суграђане о дану када је планирано асфалтирање и када ће доћи до промене у режиму саобраћаја - навео је Ћирић.

Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима пре неколико дана обишао је радове и нагласио да ће се грађевински радови у Улици краља Александра Првог обављати у етапама.

- Након завршетка и отварања новог кружног тока, било је потребно пресвлачење асфалта и уређење овог дела Улице краља Александра, како би се санирала површина самог коловаза и како бисмо добили лепу целину уз кружни ток - рекао је Станојевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

А ПОСЛЕ АНТИСРПСКЕ ХИСТЕРИЈЕ: Албанци и Хрвати вређали Србе, па заиграли коло!