ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРСКУ КАРТИЦУ: На Савском венцу посебан шалтер за најстарије

Т.Н.

28. 03. 2023. у 17:56

ГРАДСКА општина Савски венац отворила је услужни шалтер у холу Општине за пријаву најстаријих суграђана за пензионерску картицу.

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРСКУ КАРТИЦУ: На Савском венцу посебан шалтер за најстарије

ГО Савски венац

Суграђани који се нису пријавили за добијање пензионерске картице, могу то учинити уз помоћ службеника Управње ГО Савски венац, сваког дана у периоду од 7.30 до 15.30 у холу Општине. Приликом пријављивања за овакву врсту помоћи потребно је понети личну карту.

Пензионерске картице корисницима ће омогућити бројне бенефите као што су попусти при куповини и плаћању робе и услуга, саопштили су из ове општине.

Употреба каритица почиње од 1. октобра, све додатне информације грађани могу добити позивом на број телефона 011-2061-703.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ИМЕ „КСАНАДУ“ ОЗНАЧАВА МЕСТО НЕВЕРОВАТНЕ ЛЕПОТЕ: Уверите се сами, само одаберите једну од три дестинације