МЛАДИ ПАР СА КУБЕ ОДУШЕВЉАВА ИГРОМ У КНЕЗ МИХАИЛОВОЈ: Ритам самбе на поклон

Н. З.

21. 03. 2023. у 06:00

КНЕЗ Михаилова улица ових дана врви од бројних уличних забављача. Спектар уметника је разнолик, од музичара који свирају разноврсне жанрове, глумаца који се труде да засмеју пролазнике главне градске улице до плесача. Сви ови забављачи чине београдско шеталиште специфичним у целој Европи. Међутим, плесни пар са Кубе ових дана шетаче оставља без даха.

МЛАДИ ПАР СА КУБЕ ОДУШЕВЉАВА ИГРОМ У КНЕЗ МИХАИЛОВОЈ: Ритам самбе на поклон

Foto: Printskrin

Својим раскосшним талентом Кубанци Рокси и Рони бацили су у други план остале извођаче који наступају на главном престоничком шеталишту. Они су својим плесом, невероватном енергијом, запалили целу Кнез Михаилову, мада се због плесачице Рокси највише уздише. Она својом харизимом и атрактивним изгледом баш мами уздахе Београђана.

У разговору за "Вечерње новости" пар са Кубе каже:

- Први пут смо у Београду. Осећај је невероватан, сви су нас прихватили. Људи су дивни, шармантни, пријатни и гостољубиви. За месец дана, колико смо ту, нисмо доживели ниједну непријатност.

Иако је коло традиционална српска игра, Београђани воле и самбу. Нашим саговорницима је, кажу, изненађујуће и драго што су открили да много Београђана учи да игра самбу, као и да се музика са Кубе слуша по београдским кафићима.

- Много грађана нам прилази и хоће да плеше са нама, што нам свакако импонује. У почетку нам је то било страно, али сада смо се полако навикли на то. Тренутно немамо никаквих ангажмана,наступамо само на улици. Тешко је пробити се овде у Београду јер смо нови и не знамо никог, али има доста Кубанаца који су дошли у Србију.

Наши познаници из "Кнеза" кажу да су Срби великодушан и добар народ.

- Грађани који пролазе Кнез Михаиловом увек нам дају лепу своту новца за наш перформанс, па од тога можемо лепо да живимо у Београду - кажу Рокси и Рони, којима је циљ да оснују свој плесачки клуб у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДАВИД НАС ЈЕ ЛАГАО ОД ПОЧЕТКА, БИО ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ У СРБИЈИ Најбоља другарица нестале Ане Кнежевић за Новости: Хвала српској полицији

"ДАВИД НАС ЈЕ ЛАГАО ОД ПОЧЕТКА, БИО ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ У СРБИЈИ" Најбоља другарица нестале Ане Кнежевић за "Новости": Хвала српској полицији

СРЕЋНИ смо што се догодило хапшење у случају нестанка Ане Кнежевић. Хапшење Давида није било изненађење за нас, посебно због тога што је од самог почетка лагао где се налази. Захвални смо српској полицији на истрази и на свему што раде како би правда била задовољена.

18. 06. 2024. у 13:03

ХАОС УОЧИ ДОЛАСКА ПУТИНА: Погинули севернокорејски војници

ХАОС УОЧИ ДОЛАСКА ПУТИНА: Погинули севернокорејски војници

ВОЈСКА Јужне Кореје испалила је данас хице упозорења након што су севернокорејски војници накратко прешли демилитаризовану зону (ДМЗ) која раздваја Северну и Јужну Кореју, наведено је саопштењу Заједничког начелника штабова земље (ЗКС).

18. 06. 2024. у 10:59

Коментари (0)

НОВА СИТУАЦИЈА НА ЕУРО 2024: Душан Тадић није био на тренингу Србије дан после меча са Енглеском, ево и зашто