ПОДРШКА ДЕЦИ И РОДИТЕЉИМА: Основци у Новом Bеограду помажу вршњацима са инвалидитетом

Б.Б.

08. 02. 2023. у 17:07

ПРЕДСТАВНИЦИ Центра за бригу о старима, деци и особама са инвалидитетом „Нови Београд“ и Актив директора новобеоградских основних школа, потписали су Протокол о сарадњи којим се ближе дефинишу улоге приликом заједничких активности.

ПОДРШКА ДЕЦИ И РОДИТЕЉИМА: Основци у Новом Bеограду помажу вршњацима са инвалидитетом

Највише је поскупео квадрат стана и куће у другој зони/ Фото Д. Миловановић

Протокол су потписали су в. д. директорка Центра Милка Миловановић Минић, в.д. директорка Центра и Дарко Егер, председник Актива директора.

 У плану је заједничка организација округлих столова, трибина, конференција и стручних скупова на теме које су везане за образовање, раст и развој деце и њихових породица.

Програми ће бити бесплатни за кориснике Центра, уз учешће стручњака из области педагогије, психологије, логопедије, дефектологије, права, медицине, социјалне заштите и запослених у школама са територије Новог Београда и родитеља.

Егер је истакао да је заједнички циљ, подршка деци и родитељима у процесу образовања, те да ће општински Центар, кроз своје активности и повезивање са локалним партнерима, помоћи да идеје и проблеми у раду буду видљиви широј јавности и ресорним системима просвете и образовања,социјалне и здравствене заштите.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу! Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ СЕ ПОЛИО БЕНЗИНОМ И ЗАПАЛИО ЗБОГ ДРЉАЧЕ: "Целог живота се борим против Срба, а он пева у мом селу!" Бора није могао да разуме мржњу

ХРВАТ Стојан Целишчак (1970), учесник рата у којем се распала бивша Југославија, полио се бензином, а потом запалио у знак протеста јер је познати српски певач Бора Дрљача, имао концерт у његовом родном месту Лепавина, надомак Костајнице.

25. 03. 2023. у 14:45

Коментари (0)

МНОГИ НЕ ЗНАЈУ: Иванин отац познат је јавности, а пре глуме заједно са њим се бавила необичним занимањем