У ОБРЕНОВЦУ ГРАДЕ 100 КИЛОМЕТАРА КАНАЛИЗАЦИЈЕ: Радови широм приградске општине

С.В.

02. 02. 2023. у 20:08

НА ТЕРИТОРИЈИ Обреновца планирана је изградња 100 километара нове канализационе мреже. У Брештанској улици у насељу Уровци, завршавају се радови на кућним прикључцима за одвођење отпадних течности. Према речима директора обреновачког "Водовода и канализације", посао је веома захтеван и подразумева излазак инжењера у сваку улицу, те зато траје дуго и моли суграђане за стрпљење.

У ОБРЕНОВЦУ ГРАДЕ 100 КИЛОМЕТАРА КАНАЛИЗАЦИЈЕ: Радови широм приградске општине

ГО ОБРЕНОВАЦ

- Наши грађани имају доста проблема у свакодневном функционисању због ових радова, посебно тамо где су улице уске, па делови на којима су били радови остану неасфалтирани неко време - каже Матић. - Међутим, процедура је таква да треба сачекати мало пре самог пресвлачења, како асфалт не би попуцао.

Овим пројектом, планирана је изградња канализације у месним заједницама Звечка, Уровци, Кртинска, једном делу насеља Гај, као и индустријске зоне. Такође, ради се и на пројектовању наставка мреже у Звечкој, од надвожњака до Ратара, делу Мислођина, те у целом Баричу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

НЕМОЈТЕ ДА ВАС ЛЕТО ИЗНЕНАДИ: На време резервишите своје место у неком од прелепих турских летовалишта