РОК ДО КРАЈА ФЕБРУАРА: Општина Гроцка субвенционише мере енергeтске ефикасности

Б.Б.

29. 01. 2023. у 17:14

ОПШТИНА Гроцка продужила је конкурс, тако да ће грађани до краја фебруара моћи да поднесу захтев за суфинансирање мера енергетске санације

РОК ДО КРАЈА ФЕБРУАРА: Општина Гроцка субвенционише мере енергeтске ефикасности

Фото: В.Ћ.

 У општинској каси је за ове намене опредљено 45 милиона динара, Субвенција из општинске касе може износити до 50 одсто вредности радова.

Власници станова и кућа могу да конкуришу за замену спољних прозора и врата, набавку и уградњу - материјала за термичку изолацију зидова и крова, котлова на гас и биомасу, цевне мреже радијатора и пратећих елемената. Право конкурсања имају и становцници чији објекти нису легализовани, пошто се од документације тражи доказ о власништву над објектом, а не о легализацији.

Такође, потребно је, између осталог, поднети и предрачун о вредности радова. Грађани сами бирају извођача радова са списка фирми који се може наћи на сајту општине.

БОНУС ВИДЕО - КОЛО УСРЕД ПАРИЗА: Како је изгледао Светосавски бал на Сени

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу