ЗАЗИДАЛИ УЛИЧНИ ХИДРАНТ НАСРЕД УЛИЦЕ: "Новости" откривају зашто је уклоњен ресторан "Кошница"

Новости Онлајн

30. 11. 2022. у 11:04

У ТОКУ јучерашњег дана започето је уклањање познатог ресторана на Новом Београду, а по налогу Секретаријата за инспекцију, надзор и комуникацију.

ЗАЗИДАЛИ УЛИЧНИ ХИДРАНТ НАСРЕД УЛИЦЕ: Новости откривају зашто је уклоњен ресторан Кошница

Фото:

Према сазнањима Новости, грађевински инспектори су констатовали да је инвеститор у оквир објекта зазидао и улични хидрант што је пример немара и узурпације јавне површине, па стога Секретаријат апелује на грађане да радове изводе искључиво у складу са одобрењима надлежних органа.

Још 2016. године општински грађевински инспектор затворио је градилиште на ком се налазио ресторан због бесправне градње.

Како су медији писали, 29. 11. 2021. године у поменутом ресторану избио је пожар и предметни објекат је потпуно изгорео. Поступајући по пријавама грађана, градска грађевинска инспекција излазила је на терен и затекла извођење грађевинских радова без грађевинске дозволе на месту изгорелог објекта.

Фото:

Инспекција је утврдила да је бесправна градња и даље настављена, па је ово градилиште било затворено више од пет пута. Из Секретаријата се наводи да је овај објекат препознат као приоритет за рушење, имајући и у виду да се налази на јавној површини.

Фото:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

А СНАЈКА О - СВЕКРВИ: Ево шта је Јелена Ђоковић објавила када је Новак освојио Аустралијан опен (ФОТО)

А СНАЈКА О - СВЕКРВИ: Ево шта је Јелена Ђоковић објавила када је Новак освојио Аустралијан опен (ФОТО)

Новак Ђоковић је освојио Аустралијан опен 2023, а потом су уследиле бројне реакције широм света. Неке од њих је на свом Инсаграм налогу поделила и Нолетова супруга, Јелена.

29. 01. 2023. у 21:57

ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА СИРОМ: Рецепт који ће вас одушевити (ВИДЕО)

ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА СИРОМ: Рецепт који ће вас одушевити (ВИДЕО)

Помешајте 1 шољу млаког млека, 1 шоља брашна, шећера и квасца у посуди оставите да ферментира 15 минута. Додајте остале састојке и добро измешајте. Додајте још брашна ако је потребно док не добијете глатко, нелепљиво тесто.

29. 01. 2023. у 18:21 >> 07:28

Коментари (0)

У НОЛЕТОВОЈ СВЛАЧИОНИЦИ И ЖЕНА, А НИЈЕ ИЗ ПОРОДИЦЕ: Ево с ким је Новак Ђоковић најпре прославио гренд слем титулу на Аустралијан опену