ПОЛЕДИЦА КРИВА ЗА НЕСРЕЋЕ: На ауто-путу у близини Малог Мокрог Луга јуче три саобраћајне незгоде

Ш. М.

30. 11. 2022. у 09:47

НА ауто-путу у близини насеља Мали Мокри Луг јуче ујутру у кратком временском периоду дошло је до неколико саобраћајних несрећа, у којима је повређена и трудница. Како смо сазнали, удесе је изазвао клизав коловоз, пошто се на овој деоници формирала већа количина леда.

ПОЛЕДИЦА КРИВА ЗА НЕСРЕЋЕ: На ауто-путу у близини Малог Мокрог Луга јуче три саобраћајне незгоде

Фото РТС Принтскрин

У саобраћајној незгоди која се догодила у 5.40 код Мокролушког брда преврнуо се комби.

Повређена је једна особа и она је превезена у Ургентни центар на даље збрињавање. Како су истакли очевици овог догађаја, на прво кочење возача возило је почело да се окреће, потом је ударило у заштитну ограду и преврнуло се на страну. Због поледице, комби је клизио и варничио око 100 метара, а почео је и да се дими.

- Одмах сам са двојицом колега са посла изашао из возила да извучемо повређеног човека - рекао је суграђанин Данијел Милићевић.

- У првом тренутку био је добро, али се после жалио на бол у стомаку и руци, па га је Хитна помоћ одвезла на збрињавање. После десетак минута дошло је до новог удеса и налетања на заштитну ограду, а недуго затим и до трећег судара. Ова деоница је критична, често се дешавају незгоде. Видео сам да се и низ Бубањ поток слива вода.

Преврнути комби на ауто-путу, Фото РТС Принтскрин

Недуго после незгоде у којој се преврнуо комби на ауто-путу код "Ластине" гараже у ланчаном судару учествовало је чак пет возила. Повреде је, поред полицајца и возача, задобила и трудница Ирена К. (27), која је превезена у ГАК "Народни фронт". До инцидента је дошло око 5.45 када је на Мокролушком брду у смеру ка граду, возило марке "рено клио" којиеје возио Радован К. налетело на БМW X3 за чијим је воланом био Звонко Р. Свему је претходио и судар са возилом "фијат пунто" који је возио Филип В. (20) и возила "шкода" са полицијском патролом у униформи на задатку. Такође, у овом делу путног правца дошло је до трећег удеса, када су се сударила још два возила, срећом без већих последица.

Због многобројних удеса на овом потезу саобраћај се успорено одвијао, а проходна је била само једна трака у смеру ка граду. Полиција је обавила увиђај, а више детаља о незгодама биће познато после истраге.

ЈАВНА РАСВЕТА БИЛА УГАШЕНА

КАКО су истакли очевици једне од несрећа, јавна расвета у близини Малог Мокрог Луга у тренутку јучерашњих незгода није радила, што је такође узроковало да дође до неколико удеса. Дамир Окановић из Комитета за безбедност саобраћаја истиче да јавна расвета никако не сме да се искључује по мраку или док још није свануло.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Албанци никада нису били острашћени као сада

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Албанци никада нису били острашћени као сада

СКУПШТИНА Србије наставља данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој присуствује и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 18:38

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ОГРОМНА ЖИВОТИЊА СНИМЉЕНА У ЈАДРАНУ: Од призора застаје дах - израња из вода, прска, па се враћа у дубине (ВИДЕО)