ПУТНИЦА ДРЖАЛА КОНТРОЛОРКУ ЗА ВРАТ: Физички сукоб због лажних исправа

Ш.М.

04. 10. 2022. у 16:56

НА аутобуском стајалишту Босанска у Првомајској улици у Земуну данас пре подне дошло је до инцидента и физичког сукоба између путнице и контролора.

ПУТНИЦА ДРЖАЛА КОНТРОЛОРКУ ЗА ВРАТ: Физички сукоб због лажних исправа

Фото принтскрин

Како су за наш лист рекли у предузећу за наплату карата "Кенткарт" грађанка је показала путну исправу која није њена, већ припада старијем лицу, односно пензионеру.

Снимак инцидента из Земуна одмах је освануо на друштвеним мрежама, а грађани су углавном бранили путницу на линији 78. Како се може видети из приложеног видео записа, она је прво ушла у вербалну расправу са контролорима, који су је на крају приморали да напусти возило.

- На линији 78 у Земуну је дошло до инцидента када је путница контролоркама показала путну исправу која није њена - кажу у "Кенткарту". - Увидом у путну исправу било је евидентно да она припада другој особи и то старијој, пензионеру. Због тога су наше колегинице према процедури и овлашћењима које имају, исту и одузеле након чега их је путница физички напала држећи једну од контролорки за врат, а што се види јасно и на снимку.

Фото принтскрин

Путница је све време, истичу из овог предузећа, покушавала да поврати Београдску картицу због чега је и физички све време насртала на контролорку.

Фото принтскрин

- Након напуштања возила, она је на аутобуском стајалишту Босанска и даље наставила да напада контролорке покушавајући да дође до одузете картице. Наше колегинице су потом позвале полицију, а путница се удаљила са стајалишта. Овом приликом молимо путнике да увек код себе имају важеће возне исправе, јер у супротном контролори имају право да их одузму.

Полиција је дошла на место инцидента, обавила увиђај, а више детаља биће познато после спроведене истраге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ДАНАС ЈЕ ВАВЕДЕЊЕ, А ДУВА ЈАК ВЕТАР: Шта то значи по народном веровању