БОЕМИ МЕРИМИ У ЧАСТ: "Скадарлијска променада" у петак

С.В.

27. 09. 2022. у 13:35

У ЧАСТ легенде наше народне музике Мериме Његомир, која је преминула прошле године, у петак и суботу биће одржана културно-уметничка манифестација "Скадарлијска променада" у најпознатијој престоничкој боемској четврти.

БОЕМИ МЕРИМИ У ЧАСТ: Скадарлијска променада у петак

Фото Ш. М.

Певаће Ана Бекута, Иван Милинковић, Данка Стојиљковић, Весна Димић, Жарко Данчуо, Јасна Кочијашевић, Славко Бањац, Биљана Петковић, Иван Макевић и музичари Народног оркестра РТС. Концерт почиње у петак од 19 часова, а улаз је бесплатан. Током вечери биће додељена награда "Скадарлијски боем" глумици Љиљани Стјепановић. Овај догађај организују Туристичка организација Београда и Удружење љубитеља Скадарлије. Сви који у петак и суботу од 12 до 20 часова буду посетили Скадарску улицу, моћи ће да уживају у базару са ручно рађеним производима, уметнинама, здравој храни и наступима уличних свирача.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (0)

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА ГАГЕ АНТОНИЈЕВИЋА Сестра му умрла усред снимања филма: Само је пала, није било помоћи