ПРВО РАСТЕРЕЋЕЊЕ УЛАЗА У ГРАД: Градски менаџер Мирослав Чучковић о плановима и пројектима у престоници

С. В.

04. 07. 2022. у 09:15

НОВА градска власт у Београду наставиће убрзано да реализује пројекте, како би коначно позиционирала главни град као јединствен.

ПРВО РАСТЕРЕЋЕЊЕ УЛАЗА У ГРАД: Градски менаџер Мирослав Чучковић о плановима и пројектима у престоници

Фото: Н. Скендерија

Ово је јуче поручио градски менаџер Мирослав Чучковић и истакао да ће његов посао бити да живот Београђана учини угоднијим.

Како је рекао, његов посао у првим данима мандата биће да помогне републичким и градским органима, који раде на пројектима, да се растерети улаз и излаз из Београда.

- Мислим на жарковачки булевар, који излази ка гробљу Орловача, на Зрењанински пут, саобраћајницу Сурчин-Београд до насеља Др Ивана Рибара, обилазницу око Београда... - објашњава Чучковић.

Актуелни председник ГО Обреновац нагласио је да ће бити на располагању градоначелнику Александру Шапићу "за све задатке које му је дао". На питање шта га је издвојило од осталих да буде на функцији новог градског менаџера, Мирослав Чучковић је одговорио да су то пројекти који су релизовани за време његовог мандата у тој приградској општини.

НОВО РУКОВОДСТВО СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ

- СТРАНКА ће у току наредне недеље одлучити ко ће бити мој наследник на позицији председника ГО Обреновац, између више кандидата. Мислим да је то добро за демократију, 10 година је период наког ког треба пружити могућност новим и младим снагама. Сви су вредно радили, учествовали у планирању и реализовању пројеката и радо ћу им помагати - најављује Чучковић.

Он подсећа да пуних 18 година учествује у процесима развијања Београда, што као члан градског већа, одборник и председник општине, те да је упознат са свим стратешким правцима деловања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

КОЛУБАРСКИ МАНЕВАР 1914: Како је пензионер постао војвода - рискантан потез Мишића којим је надмудрио аустроугарску војску