БЕСПЛАТНО НОСЕ СТАРУ ТЕХНИКУ: Тимови ЈКП "Градска чистоћа" осим кабастог смећа, уклањају и електронски отпад

С. В.

02. 07. 2022. у 06:10

ОСИМ акције бесплатног одношења кабастог отпада сваког првог викенда у месецу, ЈКП "Градска чистоћа" увела је нову услугу.

БЕСПЛАТНО НОСЕ СТАРУ ТЕХНИКУ: Тимови ЈКП Градска чистоћа осим кабастог смећа,  уклањају и електронски отпад

Не треба бацати шпорете на дивље депоније, Фото А. С.

Од данас, њихове екипе одвозиће и електронски отпад, односно старе телевизоре, рачунаре, шпорете, фрижидере и остале кућне апарате.

Београђани већ данас и сутра, односно сваког првог викенда у месецу, могу да оставе непотребно кабасто или електронско смеће поред контејнера или испред својих дворишта, одакле ће их екипе "Чистоће" бесплатно уклонити.

Апелујемо на суграђане да искористе ову акцију, како се кабасто и електрично смеће не би гомилало на јавним површинама осталих дана у месецу, када се та услуга наплаћује - кажу из овог комуналног предузећа.

Они подсећају да је ова услуга бесплатна само за грађане, док се за предузетнике наплаћује по кубном метру однетог отпада и броју утрошених сати.

- Подсећамо суграђане да грађевински отпад, попут шута, не спада у кабасти. Одношење шута се наплаћује у складу са ценовником ванредних услуга "Чистоће". Грађани могу преузети бесплатне џакове за одлагање грађевинског смећа, на погону ЈКП "Чистоћа" у општини у којој живе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

СРБИНА ЗАБОЛЕО ЗУБ У ГРЧКОЈ, ОТИШАО КОД ЛЕКАРА И ВИДЕО РАЧУН: Не знам шта ме је снашло - несвакидашња ситуација на летовалишту