ТУКЛИ БРАЋУ ЗБОГ ЗВЕЗДИНЕ МАЈИЦЕ: Одређен притвор Н. С. И С. М. који су изазвали инцидент на стајалишту у Борчи

Ш. М.

25. 06. 2022. у 09:11

МУШКАРЦИ Н.С.(22) и С.М.(25) одлуком Првог јавног тужилаштва задржани су у притвору због основане сумње да су недавно напали два младића који су чекали превоз на станици у Борчи.

ТУКЛИ БРАЋУ ЗБОГ ЗВЕЗДИНЕ МАЈИЦЕ: Одређен притвор Н. С. И С. М. који су изазвали инцидент на стајалишту у Борчи

Фото М. Анђела

Они се сумњиче да су у Улици Ивана Милутиновића од повређеног тражили да скине мајицу са обележјем Црвене звезде, а затим њему и његовом брату задали више удараца рукама и ногама у пределу главе и тела.

Како смо сазнали, осумњичени су пролазили аутомобилом поред стајалишта у насељу Борча, када су угледали момке који су чекали превоз. Изашли су из возила и прво тражили једном од повређених да скине Звездин дрес, што он није хтео да уради. Тада му је нападач задао ударце ножем у пределу подлактице и нанео му тешку повреду, док му је други задавао ударце рукама. Треће Н.Н. лице, чији се идентитет још утврђује тукао је другог момка, иначе брата оштећеног.

- Један од нападача је код себе имао и нож - каже нам извор упознат са случајем.

- На станици су била два брата, од којих је један приправник у ПУ Земун. Након напада, осумњичени су се аутомобилом удаљили ка путу за Овчу, али су оперативним радом борчанске полиције пронађени и ухапшени. Један од повређених младића имао је расекотину на шаци десне руке, а други раздеротину и огреботину десног лакта. Нападачи су на себи највероватније имали мајице са обележјем супарничког клуба.

Фото Танјуг

Они су после хапшења саслушани у просторијама Првог основног јавног тужилаштва, где су у потпуности негирали извршење кривичних дела, а на терет им се ставља тешка телесна повреда и насилничко понашање. Из тог разлога, а да не би утицали на сведоке, предложен је и усвојен притвор.

ЧЕСТИ НАПАДИ

НА левој обали Дунава често су се у прошлости дешавали напади и туче због навијачких обележја. Такође, цела насеља прекречена су графитима и паролама подршке омиљеном клубу, што је често доводило до немилих сцена, углавном међу припадницима млађе животне доби.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВАКО ЈА ЗАМИШЉАМ ПАКАО Снимак са плаже у Црној Гори изазвао бурне реакције: Радије бих седела код куће