ЗАТВАРА СЕ ДЕО МАРИЈАНЕ ГРЕГОРАН: Од 24. јуна до 6. августа измене на линијама јавног градског превоза 16, 23 и 32н

Ш. М.

24. 06. 2022. у 10:43

ТОКОМ радова на изградњи електроенергетског и телекомуникационог вода у Улици Маријане Грегоран на Карабурми, од 24. јуна до 6. августа доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

ЗАТВАРА СЕ ДЕО МАРИЈАНЕ ГРЕГОРАН: Од 24. јуна до 6. августа измене на линијама јавног градског превоза 16, 23 и 32н

Фото Ж. Кнежевић

Радови ће потпуно затворити Улицу Маријане Грегоран у делу од Војводе Мицка Крстића до Улицe хусинских рудара, саопштили су из Секретаријата за јавни превоз.

Возила са линија 16 и 23 у оба смера саобраћаће улицама Вишњичка, Миријевски булевар, Маријане Грегоран, Салвадора Аљендеа и даље редовним трасама. Аутобуси на линији 25 у смеру ка Карабурми ићи ће улицама Вишњичка, Миријевски булевар, Маријане Грегоран, Салвадора Аљендеа и даље редовно, док ће у смеру ка граду возити улицама Салвадора Аљендеа, Маријане Грегоран, Миријевски булевар, Вишњичка, Војводе Мицка Крстића, Маријане Грегоран, Драгослава Срејовића, Мије Ковачевића и даље уобичајено.

Возила са линије 32Н у оба смера саобраћаће улицама Вишњичка, Миријевски булевар, Маријане Грегоран, Салвадора Аљендеа до окретнице "Карабурма 2", Салвадора Аљендеа, Маријане Грегоран, Миријевски булевар и даље редовном трасом.

Возила са наведених линија ће на измењеном делу трасе користити постојећа и новоуспостављена стајалишта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НАЈЛАКШИ И НАЈТЕЖИ ЈЕЗИЦИ ЗА УЧЕЊЕ: Постоји пет категорија - видите у којој се налази СРПСКИ