ТРИ НОВА ВОЗИЛА: Донација здравственим установама у Младеновцу

Б.Б.

24. 05. 2022. у 14:48

ВОЗНИ парк Дома здравља "Младеновац" богатији је за ново санитетско возило са најсавременијом медицинском опремом. Ово је шесто санитетско возило које Хитна служба има захваљујући редовним донацијама Министарства здравља.

ТРИ НОВА ВОЗИЛА: Донација  здравственим установама у Младеновцу

Фото: С. М. Јовановић

- Потребан нам је довољан број возила за рад Хитне службе јер покривамо веома разуђен терен са 54.000 становника - рекла је др Душица Миловановић, директорка Дома здравља "Младеновац".

- Осим хитних стања на која морамо да изађемо и да на лицу места пружимо помоћ, превозимо и животно угрожене пацијенте до здравствених установа у Београду, тако да је ово возило више него добродошло и надам се да ће се добра сарадња с надлежним министарством наставити и убудуће.

Она је захвалила и општини Младеновац која је учествовала у досадашњим пројектима ове здравствене установе и помагала када је било потребно..

Захваљујући пројекту "Хитан одговор Републике Србије на ковид-19" који реализује Министарство здравља, осим за дом здравља, обезбеђена су нова возила и за Геронтолошки центар и Специјалну болницу за интерне болести у Младеновцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОВАКАВ ХОТЕЛ СВИ САЊАМО: Склад са природом преточен у најфинији луксуз