ВАЖНА САРАДЊА СА ГРАДОВИМА ЗАПАДНОГ БАЛКАНА: Радојичић са градоначелником Тиране о дигиталним пројектима

А. В. В.

01. 03. 2022. у 14:06

БЕОГРАД је спреман да у наредном периоду заједно са осталим главним градовима Западног Балкана оствари још већу сарадњу у области дигиталне економије и повезивања наших младих предузетника, поручио је данас градоначелник Београда Зоран Радојичић на састанку са првим човеком Тиране Ерионом Велиајем у престоници Албаније где је учествовао на конференцији "Откључавање потенцијала дигиталне економије на Западном Балкану" са колегама из Подгорице, Скопља и Тиране.

ВАЖНА САРАДЊА СА ГРАДОВИМА ЗАПАДНОГ БАЛКАНА: Радојичић са градоначелником Тиране о дигиталним пројектима

Беоинфо

- С обзиром на то да је Тирана европска престоница младих за 2022. годину, сјајна је прилика разговарати са колегом Велиајем и видети напредак који је Тирана остварила у великом броју локалних политика, а нарочито у области омладинске политике и мобилности - изјавио је Радојичић.

Радојичић је истакао и да ће иницијатива "Отворени Балкан" омогућити да од априла месеца грађани једне земље, који имају налог на националним порталима за е-Управу могу да користе електронске услуге на порталима друге земље.

- Такође у ту сврху грађани ће добијати свој јединствени идентификациони број "Отвореног Балкана" са којим ће моћи у другим земљама да остваре различите погодности - нагласио је први човек Београда.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ТРПЕО НЕСНОСНЕ БОЛОВЕ: Мушкарац показао шта је два месеца носио у телу - слика је обишла свет (ФОТО)