ПОКРЕТНА КАНЦЕЛАРИЈА ГОРАНА ВЕСИЋА НА ТЕРЕНУ ПЕТ МЕСЕЦИ: Грађани се жале на комуналне проблеме

Ј.Д.

19. 01. 2022. у 21:58

ПОКРЕТНА канцеларија заменика градоначелника Горана Весића задњих пет месеци обилази престоничке општине и најудаљенија места и разговара са грађанима о проблемима који их муче.

ПОКРЕТНА КАНЦЕЛАРИЈА ГОРАНА ВЕСИЋА НА ТЕРЕНУ ПЕТ МЕСЕЦИ: Грађани се жале на комуналне проблеме

Фото Беоинфо

 Пракса је показала да највише главобоље грађанима задаје недостатак инфраструктуре, односно канализационе и водоводне мреже.

- Негде немате ограду око дечијег вртића, негде недостаје лежећи полицајац, негде тротоар или шахт и то можда некоме изгледа као ситан проблем, али онима који ту живе је веома важан - рекао је Весић. - Покретна канцеларија управо томе и служи да чујем те проблеме и на лицу места са председником општине и директорима јавних предузећа видим шта се ту дешава и решим неке од тих проблема.

Он је нагласио да постоји пуно проблема који могу да се реше са мало добре воље или једним телефонским позивом, а које нажалост не решавају они којо то треба да раде. Додао је и да се после обиласка сваког насеља прави извештај и пописују проблеми. Показало се да од свих проблема само неких 25 одсто није решено, док се један број проблема тренутно решава.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

У БЕЛЕКУ, У ХЛАДУ БОРОВЕ ШУМЕ: Величанствени хотел из ланца познатог по одличној услузи, квалитету и богатим садржајима