ЗБОГ БЛОКАДА УЛИЦА НЕ МОГУ ДА ОТКЛОНЕ КВАРОВЕ: Екипе Београдског водовода и канализација спречене да оду на интервенције

Novosti online

04. 12. 2021. у 15:11

ЈКП „Београдски водовод и канализација” упутило је извињење свим потрошачима на Новом Београду, Земуну, Сурчину, деловима Цукарице, Раковице, Вождовца и Борче који су тренутно без воде или осећају умањен притисак воде.

ЗБОГ БЛОКАДА УЛИЦА НЕ МОГУ ДА ОТКЛОНЕ КВАРОВЕ: Екипе Београдског водовода и канализација спречене да оду на интервенције

Фото: Новости

Како се наводи у саопштењу овог предузећа, екипе су тренутно немоћне јер не могу да изађу на терен, приђу предметним локацијама са механизацијом и отклоне кварове који су довели до прекида у водоснабдевању, јер су путеви, мостови и друге саобраћајнице у главном граду блокиране и непроходне. Све док блокаде трају, водоснабдевање на овим локацијама ће бити у прекиду или ће потрошачи имати умањен притисак воде.

Контакт центар ЈКП „Београдски водовод и канализација“ тренутно бележи повећан број пријава забринутих и узнемирених грађана, а чинимо све да се јавимо на сваки позив и разјаснимо зашто тренутно нисмо у могућности да, као и увек, у најкраћем року санирамо сваки квар.

- Извињавамо се потрошачима на нелагодности и молимо их за разумевање због новонастале ситуације. Изражавамо наду да ће улице Београда ускоро поново бити проходне како би наше екипе могле да дођу до локација са кваровима и приступе санацији како би сви поторшачи имали уредно водоснабдевање - наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ У КРАГУЈЕВЦУ: Крили од деце да им је отац убио мајку - син је ипак знао и ћутао! Како рећи да је тата пуцао мами у главу?