ВЕЛИКИ ПОПУСТИ, РЕДОВИ И ВИРУС КОРОНА: Због "Црног петка", гужве широм престонице, купци похрлили да пазаре по повољнијим ценама

М. С.

27. 11. 2021. у 06:47

ШОПИНГ и жеља за добрим комадом по повољним ценама испред епидемиолошких мера, овако би се могла описати овогодишња заинтересованост Београђана за "црни петак".

ВЕЛИКИ ПОПУСТИ, РЕДОВИ И ВИРУС КОРОНА: Због Црног петка, гужве широм престонице, купци похрлили да пазаре по повољнијим ценама

Трговци у Кнез Михаиловој су купцима приредили многобројна изненађења, Фото М. Анђела

У замку примамљивих попуста са излога, на дан резервисан у свету за вртоглава снижења, упали су многобројни купохоличари и код нас. Ипак, попусти ни приближно нису велики као у иностранству.

Главна пешачка штрафта, Кнез Михаилова улица, као и шопинг центри широм града били су препуни оних који су дошли да пазаре на "празник за шопингхоличаре". Од пет па до чак 80 одсто нудили су се снижења на гардеробу, одећу и технику. А кад би закорачили међу рафове, то снижење од 80 одсто било био понуђено тек за понеки артикал.

Фото М. Анђела

- Ове цене ће да трају и наредних дана, али потрошачи се определе да баш тог дана пазаре јер мисле да ће тада бити највећи попуст. Многе радње имају и попусте на онлајн куповину, па иако је било оних који су искористили попусте из фотеље, велики број је оних који желе да уживају у куповини у радњама - каже један од запослених у радњи у Кнез Михаиловој.

Занимљиво је да осим стандардних понуда, и многе туристичке агенције нуде снижења на летовања за следећу годину.

Фото М. Анђела

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)