ГСП ПОНОВО У БРАЋЕ ЈЕРКОВИЋ: Аутобске линије враћене на старе трасе

Б.Б.

24. 10. 2021. у 15:02

ПОСЛЕ скоро петомесечне паузе аутобуске линије 18, 25 и 25П ће поново имати стајалишта у Улици Браће Јерковић. До измене трасе градског превоза дошло је због мењања комплетне водоводне и канализационе инсталације, као и асфалта, у дужини од 800 метара, на делу од Дарвинове до Улице Пиве Караматијевића.

ГСП ПОНОВО У БРАЋЕ ЈЕРКОВИЋ: Аутобске линије враћене на старе трасе

Скупштина града

Иако су радови требало да буду завршени до краја августа, радници ЈКП "Београдски водовод и канализација" су тек прошле седмице завршили сав посао на замени цеви. Реконструкција улице задала је бројне проблеме житељима ове улице, а огорчени грађани више пута су упозоравали да на терену готово да и нема нема радника на терену и тражили објашњење зашто окончање радова касни скоро дав месеца. Огорчени житељи овог дела Вождовца, више пута су упозораали надлежне.

У првој недељи октобра станари околних вишеспратница изгубили су стрпљење, па су на машинама и огради градилишта осванула питања надлежнима: "Да ли сте ви археолози? Ако нисте, чиме се бавите? Је л' вам неко рекао да сте заробили грађане ове улице у којој живе стари, болесни људи, деца?"

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)