Која су занимљива места за најбољи новогодишњи провод у Београду?

Novosti online

21. 10. 2021. у 09:00

ОВА Нова година дефинитивно представља догађај који многи са нестрпљењем очекују.

Која су занимљива места за најбољи новогодишњи провод у Београду?

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

Било да ће она бити дочекана уз чашу пива, деликатну вечеру или луду забаву – мора се обележити. У Србији, а поготово у престоници, постоји велики број места на којима се може организовати ноћна прослава која нуди предивно искуство за све оне који чезну за одбројавањем, ватрометом, укусном храном и пићем. 

Какав може бити дочек Нове године у Београду 

Многи ће пожелети да резервишу незаборавну вечеру на обали реке Саве и Дунава, искусити живахну журку уживајући у разноликости пића или своје време провести на Тргу Републике уз доношење нових одлука. Када је у питању новогодишњи провод, у Београду не постоји место које није захватила празнична чаролија. Постоји прегршт занимљивих дешавања. Ту су разне манифестације на отвореном, попут „Београдске зиме“ и концерата на којима естрадни уметници праве спектакл. Дочек Нове године у Београду могуће је провести у многобројним клубовима, елитним ресторанима, хотелима, сплавовима или пивницама. 

Они који желе да за новогодишњу ноћ уживају у живој музици, свакако могу одабрати неки од познатих сплавова. Изненадиће их феноменална локација и распевана дружина. За љубитеље нешто луксузнијег амбијента и свечане вечере, могуће је постати гост ресторана са спектакуларним погледом на панораму Београда. Овакав дочек Нове године у Београду сигурно ће остати у предивном сећању. Када су у питању љубитељи традиционалности и комфора, али и неограничене конзумације пива , Нову годину можете провести  у локалним пивницама. 

Зашто је пивница идеалан избор за дочек Нове Године

У Београду постоји мноштво пивница у којима је могуће имати квалитетан провод, и то у традиционално уређеним амбијентима, комфорној атмосфери и духу боемства. Мезе на столу, чаша омиљеног пива у руци и дуго очекивана прослава. За све оне који истински воле киселкасти укус пива  - пивница не може а да не представља савршено место за дочек Нове године. Чувени напитак претвара и најобичније вече у добру забаву која привлачи странце широм света. А они којима одговара интернационално дружење – не требају пропустити резервацију. 

Осим велике количине пива, у самом срцу престонице - пивница, било да је то она на Врачару или на углу улице Војислава Илића, многе ће одушевити са врсним музичарима. Од турбо фолка па све до панка и метала. Поред широког спектра музике, ту су најразличитији брендови пива, од точених па до флашираних. Али и приступачне цене, за свачији џеп. 

У коју год пивницу да одете – нећете погрешити. Уживаћете у квалитетном пиву и најбољој атмосфери у граду. Но, након ноћног живота, потребно је отићи у спа центар, опустити се и подмладити кожу. Многи то чине са биоревитализацијом лица. 

Како биоревитализација лица подмлађује кожу након ноћног провода

Треба имати у виду да Нова година са собом осим доброг провода може донети мањак хидратације коже услед прекомерног шминкања, загушљивог простора кроз који се пробија дувански дим и велике количине алкохола. Кожу лица, врата и деколтеа након провода могуће је опоравити и у потпуности регенерисати. А како? У спа центру, биоревитализација лица да ће кожи неопходну еластичност и побољшати њену боју чинећи је знатно свежијом. Уз то, биоревитализација лица спречиће опуштеност и продубљивање бора. А подмлађивању могу прибећи и мушкарци који би волели да одрже младоликост и лепоту. 

Било како било, након гламурозне вечере, певања омиљене песме уз чашу пива или вина, по које сузе радоснице, али и умора – не заборавите да закажете третман. Биоревитализација лица можда ће спасити сваког ко не жели да покаже знаке ненаспаваност и воли да изгледа свеже. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)