ЦРТЕЖИ О ЗДРАВОЈ ИСХРАНИ: Најбољи радови предшколаца у библиотеци "Чика Јова Змај"

Б.Б.

21. 10. 2021. у 15:04

ЛИКОВНИМ и литерарним конкурсом за предшколце, под називом "Бирам паметније - храним се здравије", Градски завод за јавно здравље у сарадњи са предшколским установама и Библиотеком града обележава Октобар - месец правилне исхране и Светски дан хране.

ЦРТЕЖИ О ЗДРАВОЈ ИСХРАНИ: Најбољи радови предшколаца у библиотеци Чика Јова Змај

Градски завод за јавно здравље

Малишани су четкицом и бојама на цртежима представили шта је за њих зудрава исхрана. Од укупно 120 ликовних радова из 16 београдских предшколских установа, који су пристигли у ГЗЈЗ током септембра и октобра, одабрано је седам, који су равноправно проглашени најуспешнијим одговорима на задату тему.


Награђени радови малих уметника, уз ликовна остварења  предшколаца која су ушлa у ужи избор за награду изложени су у Дечјем одељењу "Чика Јова Змај" Библиотеке града Змај Јовиној улици, а посетиоци ће моћи да их виде до 9. новембра, радним данима од 8 д0 20 часова, а суботом од 8 до 14 часова.  


После изложбе награђени радови биће основа за креирање оригиналног календара за долазећу 2022. годину, а биће Институту за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић Батут", ради даљег учешћа на републичком ликовном конкурсу.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)