ВАКЦИНА, ПА ШОПИНГ: Отворен пункт у "Галерији", од понедељка и у "Ушћу"

Б.Б.

07. 10. 2021. у 20:40

ПОД СЛОГАНОМ "Супер хероји се вакцинишу, вакциниши се и ти" отворен је пункт за вакцинацију у ТЦ "Галерија" и најављена нова акција промовисања имунизације намењена младима.

ВАКЦИНА, ПА ШОПИНГ: Отворен пункт у Галерији, од понедељка и у Ушћу

Скупштина града

Заменик градоначелника Горан Весић је још једном упутио позив грађанима да се вакцинишу јер је, како је истакао, једини начин да изађемо из кризе и да се вратимо нормалном животу. Он је истакао да је задовољан темпом вакцинације, али је потребно да цепиво прими око милион људи, како бисмо постигли ниво колективног имунитета и како бисмо све мере могли да укинемо.

- Желимо да пошаљемо поруку да је херојски вакцинисати се, односно да је то прави херојски чин најпре према себи, те према својој породици и друштву - рекао је Горан Весић, заменик градоначленика. - У Београду је вакцинисано више од 58,5 одсто пунолетних грађана, односно више од 812 хиљада људи. Ревакцинисано је више од 56,5 одсто, а прешли смо и две стотине хиљада људи који су добили трећу дозу, односно њих 15 одсто.

Према речима Наташе Станисављевић, секретара за социјалну заштиту, од понедељка ће бити отворен вакцинални пункт на трећем спрату ТЦ "Ушће", а потом у ТЦ "Рајићева" и "Стадион", али и другим тржним центрима с којима се постигне договор. Она је навела да је стратегија града да сваком грађанину омогући да се вакцинише у месту где живи, ради или где му је близу.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЉУДИНА: Погледајте како је човек са штакама спасао повређено маче у Београду (ВИДЕО)