ИНВЕСТИТОР И ИЗВОЂАЧ РАДОВА ОТИШЛИ НА ГОДИШЊИ ОДМОР: У Првом основном јавном тужилаштву исказ око рушења зграде, дао само један осумњичени

М. С.

27. 08. 2021. у 09:00

ИНВЕСТИТОР Б. С. и извођач радова М. Р. у Видовданској улици на Врачару нису се јуче појавили на заказаном саслушању у Првом основном јавном тужилаштву јер како су обавестили њихови браниоци имају заказане обавезе и одсутни су због годишњег одмора.

ИНВЕСТИТОР И ИЗВОЂАЧ РАДОВА ОТИШЛИ НА ГОДИШЊИ ОДМОР: У Првом основном јавном тужилаштву исказ око рушења зграде, дао само један осумњичени

Фото Н. Скендерија

Саслушан је само један извођач Д. Р., а након прибављања документације, тужилаштво ће проширити поступак на још два лица. Ново саслушање заказано је за 2. септембар.

- Осумњичени инвеститор Б. С. и извођач радова М. Р. су ангажовали браниоце, који су обавестили поступајућег заменика да нису у могућности да присуствују саслушању због унапред заказаних обавеза и због коришћења годишњег одмора, док је осумњичени Г. М. изјавио да није ангажовао браниоца - наводе у Првом основном јавном тужилаштву.

- Како је за кривично дело које му се ставља на терет обавезна одбрана, изјавио је да ће то учинити за наредни термин саслушања. Након што је осумњичени Д. Р. саслушан, поступак ће бити проширен на још два лица, а биће дат налог полицији да се обаве додатне провере у односу на још једно лице за које постоје основи сумње да је учествовало у извршењу кривичног дела.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)