СТАНАРИМА ВИДОВДАНСКЕ ПО 300 ХИЉАДА: Град испунио обећање!

Novosti online

12. 08. 2021. у 09:52

ПО одлуци Градског штаба за ванредне ситуације и Градског секретаријата за социјалну заштиту на рачуне пет расељених породица из Видовданске улице, уплаћено је по 300.000 динара.

СТАНАРИМА ВИДОВДАНСКЕ ПО 300 ХИЉАДА: Град испунио обећање!

Фото: Д. Миловановић

Решења о исплати, која је извршена јуче, израдило је Одељење Врачар Градског центра за социјални рад у Београду, у циљу превазилажења ванредне ситуације у којој су се породице нашле, изјавила је градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић.

Истакла је да Секретаријат за социјалну заштиту настоји да пружи подршку и помоћ свим грађанима Београда који се налазе у стању потребе, како би превазишли изазовне ситуације у којима се налазе, наводи се у саопштењу Градске управе.

Градска секретарка је напоменула да је на састанку са станарима из Видовданске улице, који је одржао заменик градоначелника Горан Весић, станарима обећана подршка од стране града у циљу хитног збрињавања породица и као и подршка у виду обезбеђивања интервентне новчане помоћи, што је и испуњено.

Зграда у Видовданској улици на Врачару урушила се 16. јула због градилишта које се поред ње налази, а повређених није било.

Станари зграде су евакуисани, а на састанку који су имали са замеником градонацелника речено је да ће Град Београд срушити зграду у Видовданској улици и изградити нову у року од годину дана на истом месту.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)