ПОЖАР КОЈИ ЈЕ ЈУЧЕ ИЗБИО У ЛУЦИ БЕОГРАД ДЕСИО СЕ У ХАЛИ "МЕТАЛЦИ": У складишту није било експлозивних и отровних материја

Ј.Д.

15. 07. 2021. у 15:12

ПОЖАР који је у среду ујутру избио у складиштеном објекту у луци Београд догодио се у Ламели 10 објекта "Металци" који има површину 4.500 квадратних метара.

ПОЖАР КОЈИ  ЈЕ ЈУЧЕ ИЗБИО У ЛУЦИ БЕОГРАД ДЕСИО СЕ У ХАЛИ МЕТАЛЦИ: У складишту није било експлозивних и отровних материја

Foto: Milena Anđela

Ватрена стихија захватила је око 700 квадрата пословног простора који је издат закупцима који се баве шпедитерским и складишним услугама. У тренутку избијања пожара у складишту нису биле лагероване експлозивне нити отровне материје, док је простор био закључан без физичког присуства службених лица.

Како прецизирају надлежни из акционарског друштва Лука "Београд" хала "Металци" највећи је објекат у луци, укупне површине 46.000 квадратних метара, подељена је у 10 ламела, а она која је захваћена пожаром је западна и налази се уз главну улазну портирницу у Дунавској улици.

Шта је узроковало настанак пожара тек ће утврђивати надлежне институције - објашњавају надлежни из Луке. - У овом тренутку нам није позната висина настале штете, нити колико ће коштати санација оштећеног дела објекта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)