НАСТАВЉА СЕ СУЗБИЈАЊЕ КОМАРАЦА: Акција ће се одвити у периоду од 20 до 24 сата на више београдских општина

Танјуг

02. 07. 2021. у 08:26

СЕКТОР екологије и унапређења животне средине ЈКП "Градска чистоћа" наставља и данас акцију сузбијања одраслих форми комараца уређајима са земље на јавним површинама на територији града Београда.

НАСТАВЉА СЕ СУЗБИЈАЊЕ КОМАРАЦА: Акција ће се одвити у периоду од 20 до 24 сата на више београдских општина

Фото Беоинфо

Третман сузбијања комараца спроводиће се у периоду од 20:00 до 24:00 сата и обухватиће локације Ново Бежанијско гробље, Зеленгорска, Прегревица, СЦ "Сурчин", Соко салаш, САЈ "13. мај", Бусије, Грмовац, Липовичка шума, Ранжирна станица, Орловача, Руцка, Велика Моштаница, Забран, Дорћол-Бела Стена, Земун Доњи град, Земун Горњи град, насеље "Сава Ковачевић", насеље "Бачки Иловик", Калварија, Нови град, насеље "Војни пут", Нова Галеника, насеље "13. Мај“, Алтина, Плави хоризонти, Школско добро, Ретензија, Павиљони, Блок 4, 3, 1, 31, 32, 33, 34 - Студентски град, Бежанијска коса, Стара Бежанија - Пере Сегединца степенице и старо Бежанијско гробље.

Препарат који се користи за сузбијање комараца регистрован је од стране Министарстава за заштиту животне средине и уписан у Привремену листу биоцидних производа.

Безбедан је по здравље људи и животиња, па суграђани не треба да страхују, већ уколико им смета мирис препарата, савет је да се удаље од места где се третман спроводи и да затворе прозоре.

Апелујемо на суграђане да екипама које изводе третмане сузбијања комараца омогуће несметан рад, а на пчеларе да предузму потребне мере како би заштитили пчеле током спровођења акција, наводи се у саопштењу ЈКП Градска чистоћа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)