СПЕКТАКЛ У БЕОГРАДУ: Најскупљи и најлуксузнији аутомобили на улицима нашег главног града (ВИДЕО)

Novosti online

22. 06. 2021. у 18:38

БЕОГРАД је данас центар европског високог "лајфстајла" и место на којем сви имају ексклузивну прилику да виде неке од најскупљих и најлуксузнијих аутомобила на свету, као што су Ферари СФ90, Ламборџини, Бугати.

СПЕКТАКЛ У БЕОГРАДУ: Најскупљи и најлуксузнији аутомобили на улицима нашег главног града (ВИДЕО)

Фото: М. Анђела

Репортери "Новости" забележили су на Славији велики број луксузних аутомобила, али и посетилаца који су сликали моћне четвороточкаше и покушавали да од власника сазнају бројне детаље о њима. Посебно је читав догађај интересантан за малишане, који су одушевљено разгледали своје омиљене аутомобиле.

Наиме, јединствен аутомобилски догађај Лион’с Рун из Немачке, се одржава два пута 

годишње: лети и зими на различитим, пажљиво бираним локацијама широм света. Ове године изабрао је српску престоницу, као једну од дестинација за свој аутентични аутомобилски спектакл.

Престижни аутомобили у Београд су стигли у поподневним сатима, а пит стоп им је испред хотела Сејнт тен, у улици Светог Саве која ће од раскрснице са Књегиње Зорке до Славије бити резервисана и потпуно затворена искључиво за овај догађај.

 

Ово ће бити својеврсна ревија најскупљих и најексклузивнијих аутомобила на свету као што су: Ферари СФ90 Страдале, Ламборџини Хуракан Ево, Пагани, Бугати Вејрон, Коенигсег Агера, као и неизбежан Астон Мартин ДБ11 рејсинг.

Организатори скупа Свен Саломон и Роџер Штајнингер напомињу да ревијални спектакл увек пажљиво и детаљно планирају, почев од градова и траса кроз које пролазе, па до хотела и улица у којима се заустављају. Истичу да желе да и други виде колико је Београд занимљив и град пун добре енергије.

- Београд је једноставно савршена локација за овакав догађај. Србија је земља која непрестано напредује и развија се у свим аспектима, било да се ради о економији, туризму или култури. Сврха нашег осмогодишњег пословања је да клијентима омогућимо да се добро проведу  путујући са нама. Циљ целог пројекта је бизнис умрежавање. Лион'с Рун није само "туристичка агенција“ већ организација која повезује контакте у економији, бизнису и политици, чиме спајамо лепо и корисно - наводе организатори предстојећег догађаја. 

Одлука да бораве баш у срцу Београда, у хотелу Сејнт тен, кажу, била је логичан избор. 

Привукла их је интимна и професионална атмосфера хотела. 

Шеф пројекта Мајкл је пронашао ово место неколико месеци пре почетка Лион’с Рун-а.

- Одлучили смо да уместо хотела из међународних ланаца, нашим члановима пружимо опуштање и уживање у овом дивном и интимном бутик хотелу - каже он.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)