КАКО СЕ ЧУВА ПРИРОДА: Секретаријат за заштиту животне средине прима грађане првог понедељка у месецу

А. В. В.

18. 06. 2021. у 11:17

СЕКРЕТАРИЈАТ за заштиту животне средине упутио је позив грађанима престонице да поднесу предлоге пројеката који ће допринети очувању и унапређењу заштите животне средине.

КАКО СЕ ЧУВА ПРИРОДА: Секретаријат за заштиту животне средине прима грађане првог понедељка у месецу

Архива

Из овог секретаријата су овим поводом припремили водич са свим потребним информацијама, који се налази на сајту Града Београда. Надлежни ће у градској управи примати становнике Београда сваког понедељка у месецу од 10.00 до 14.00, али се грађани пре доласка морају најавити путем мејла на ekoprojekti@beograd.gov.rs.

Градска секретарка за заштиту животне средине Ивана Вилотијевић је истакла да је заштита животне средине заједничка акција надлежних органа и грађана, али, како је подвукла, уз поштовање свих докумената који су усвојени.

- Секретаријат за заштиту животне средине је решио да широм отвори своја врата грађанима Београда и да на тај начин омогући да сви заједно допринесемо очувању и унапређењу заштите животне средине. Водич је направљен како бисмо се приближили грађанима и њихове идеје имплементирали у рад овог секретаријата за добробит града Београда и грађана који живе у њему - навела је Вилотијевићева.

АДРЕСА

СВЕ информације за пријаву предлога пројекта заинтересовани грађани могу пронаћи на званичном сајту Града Београда, односно страници Секретаријата за заштиту животне средине у делу "корисни линкови".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)