ПУЊАЧИ У АУТОБУСИМА: У појединим приватним возилима градског превоза могуће допунити телефон

С. Б. М.

16. 06. 2021. у 11:33

ПУТНИЦИ који се свакодневно возе линијама градског превоза које држи конзорцијум приватних превозника "Арива", сада своје мобилне телефоне могу да напуне током вожње градом.

ПУЊАЧИ У АУТОБУСИМА: У појединим приватним возилима градског превоза могуће допунити телефон

Архива

Репортери "Новости" возили су се линијом 51, која саобраћа од Београда на води до Белих вода, а поједини путници увелико су користили ову погодност.

Мали црни уређаји инсталирани су на улазним вратима, односно на рукодржачима, као и на првим седиштима у средини аутобуса.

Како кажу у "Ариви", фабрички уграђени пуњачи за мобилне телефоне унутар возила, једна су од додатних опција које произвођачи нуде приликом куповине.

- Пуњачи за мобилне телефоне постављени су на педесетак новијих возила у редовној постави која свакодневно саобраћају на територији Града Београда. Поред тога, "Арива" у последњих неколико година приликом куповине возила обавезно захтева да на возилима буду уграђени пуњачи, а са идејом да се корисницима омогући додатна услуга и комфор - наводе у "Ариви".

Пре тога су, подсећамо, возила градског саобраћаја добила бежични интернет, као и камере које снимају унутрашњост аутобуса.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)