СТИГЛИ РАЧУНИ, ЛОМ ПО ЗГРАДИ: Неслога у Слогиној - кад једна породица неће да плаћа одржавање објеката

Ш. М.

11. 06. 2021. у 06:47

СТАНАРИ зграде у улици Слогина 13 дуже време имају проблем са породицом која живи у овом објекту, пошто њени чланови упорно одбијају да плате надокнаду за услуге професионалног управника, чишћење и инвестициони фонд!

СТИГЛИ РАЧУНИ, ЛОМ ПО ЗГРАДИ: Неслога у Слогиној - кад једна породица неће да плаћа одржавање објеката

Архива

Због захтева за измирење пристиглих дуговања страдала је огласна табла, поцепан је кућни ред и порушен гелендер дужине око четири метра, па је морала да интервенише и полиција.

Зграда је саграђена 2005. године на месту где је поменута фамилија поседовала породичну кућу. Професионалног управника добила је пре шест година.

- Проблем је што породица која у објекту има три стана неће да плаћа месечну накнаду за одржавање, па се тако за све време скупило око 108.000 динара дуга - каже за "Новости" управник зграде Вукашин Андријевић. Једино решење је било да се ангажује адвокат и судски наплате дата потраживања. То је очито изазвало револт код једног од чланова фамилије, који је насилничким понашањем прво поломио огласну таблу, потом поцепао кућни ред, да би врхунац било ломљење гелендера, за који се претпоставља да је њихово дело.

Због свега су на крају морали да интервенишу органи реда, који су затражили од ове стамбене заједнице да поднесе одштетни захтев Полицијској станици Палилула. У овом објекту на Карабурми има укупно 16 станова.

- Укупно девет од њих 13 изгласало је да зграда добије професионалног управника, што се показало као право решење - за наш лист причају станари објекта у Слогиној 13.

СТРАХУЈУ ОД ФИЗИЧКОГ ОБРАЧУНА

Проблеми са комшијама постају несносни, па страхујемо и да то не ескалира у физички обрачун - каже Андријевић.

- Понашају се као да је цела зграда њихово власништво, а изричити су у ставу да накнаду која износи 1.115 динара месечно неће да плате.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ДВЕ НОВЕ ДОЈАВЕ О БОМБИ: На мети Београђанка и нишки аеродром