ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА: Ево које одлуке су пред одборницима

Novosti online

06. 06. 2021. у 09:33

ПРЕДСЕДНИК Скупштине града Никола Никодијевић заказао је за среду 9. јуна, у 10 часова седницу Скупштине Града Београда.

ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА: Ево које одлуке су пред одборницима

Фото: Н. Скендерија

Одборници ће, између осталог, одлучивати о Предлогу одлуке о завршном рачуну буџета Града Београда за 2020. годину, о више предлога урбанистичких планова, Предлогу одлуке о измени Одлуке о утврђивању категорија корисника који плаћају субвенционисану цену комуналних услуга и Предлогу одлуке о изменама и допунама Одлуке о правима и услугама социјалне заштите.

Пред одгборницима ће бити и Предлог локалног плана управљања отпадом града Београда 2021–2030. године, Предлог акционог плана за зелени град (gcap), Предлог плана за одрживе изворе енергије и климу, Предлог плана квалитета ваздуха у агломерацији Београд, Предлог одлуке о условима и начину финансирања, односно суфинансирања пројеката од јавног интереса из области заштите животне средине.

На дневном реду биће и Предлог одлуке о измени и допуни Одлуке о одређивању комуналних делатности, Предлог решења о давању сагласности на анекс 1 јавног уговора о јавно-приватном партнерству са елементима концесије за финансирање набавке, постављања и одржавања покретних степеница и лифтова за инвалиде, реконструкције и одржавања делова подземних пролаза и набавке, постављања и повезивања дигиталних камера и опреме за снимање и прикупљање информација о саобраћају и софтвера за управљање саобраћајем у граду Београду.

Одборници ће одлучивати и о Предлогу закључка о усвајању извештаја о стању безбедности саобраћаја на територији града Београда за 2020. годину, Предлогу одлуке о усвајању предлога пројекта јавно-приватног партнерства за изградњу станице компримованог природног гаса, Предлогу одлуке о постављању плутајућих објеката на водном земљишту на територији града, као и о Предлогу извештаја о раду Савета за здравље Града Београда за 2020. годину.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

НА ПРЕЛЕПОЈ ЕГЕЈСКОЈ ОБАЛИ: Ексклузиван хотел са одличном услугом, врло специфичан по томе што је смештен на сопствено полуострво