VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE: Bez vode sutra ova četiri naselja, spremite zalihe!

Novosti online

11. 05. 2021. u 15:54

POTROŠAČI u naseljima Krnjača, Kotež, Ovča i Borča u sredu 12. maja zbog neophodnih radova na magistralnom cevovodu u opštini Palilula, ostaće bez vode od 8 do 18 sati, najavljeno je iz JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА БЕОГРАЂАНЕ: Без воде сутра ова четири насеља, спремите залихе!

Foto: Arhiva

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacija izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže u opštini Zvezdara od sutra do subote, 15. maja.

Zbog toga će povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati, 12. i 13. maja osetiti potrošači u naselju Mirijevo, 13. i 14. maja - u bloku oivičenom Bulevarom kralja Aleksandra i ulicama Ustaničkom, Vojislava Ilića i Gospodara Vučića, a 14. i 15. maja - u naseljima Veliki Mokri Lug i Mali Mokri Lug.

Ekipe "Beogradskog vodovoda" poručile su da će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Takođe apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)