SRAMOTNO I NEVEROVATNO: Objavljen snimak unakaženog murala patrijarhu Pavlu u Mirijevu (VIDEO)

Novosti online

30. 03. 2021. u 14:21

POKRET "Levijatan" objavio je na Tviteru snimak na kojem se vidi kako je neko navodno unakazio mural pokojnog patrijarha Pavla na Mirijevu. I to, izmetom, iako je to teško za poverovati.

СРАМОТНО И НЕВЕРОВАТНО: Објављен снимак унакаженог мурала патријарху Павлу у Миријеву (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na snimku se čuje glas nekog iz pokreta koji tvrdi da znaju ko je to uradio, zapravo da je reč o ženi.

- Ovo je zaista horor. Jedna gospođa u godinama je izmetom  premazala sliku upokojenog patrijarha Pavla. Dok god se ovakve neo liberalne svinjarije ne budu kažnjavale zakonom važiće zakon jačeg ili bezakonje. Sve je očišćeno a od bolesnice je cela ulica smrdela - naveo je Pavle Bihalj iz Levijatana.

Za pola sata je navodno angažovan umetnik koji je radio ovu sliku i sve je sređeno, a ova pojava je naišla na osudu građana.

- Bukvalno nemaš većih kretena od ovoga, koliko god i da nije tvoje, poštuj, kakva su ljudi stoka neverovatno - napisao je jedan od tviteraša ispod ove objave.

Jedna tviterašica je napisala "teško da je gospođa", na šta joj je Pavle Bihali iz Levijata odgovorio:

- Da sam napisao bilo šta drugo graDžanska elita bi se na to naslonila, na moj narativ a ne na sam događaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!