MIRIS GAREŽI I DANAS SE ŠIRI ZGRADOM NA ZVEZDARI: Komšije govore o požaru od sinoć

A. K.

02. 02. 2021. u 15:15

UZROK požara, koji je izbio u ponedeljak uveče u Ulici Ćirila i Metodija 10, još uvek nije poznat, ali komšije pretpostavljaju da je sve krenulo sa prvog sprata, a potom se proširilo na zgradu koja pripada kompleksu "Oaza".

МИРИС ГАРЕЖИ И ДАНАС СЕ ШИРИ ЗГРАДОМ НА ЗВЕЗДАРИ: Комшије говоре о пожару од синоћ

Foto: I. Marinković

Miris gareži i danas se širi zgradom na broju deset, prozori zgrade su bili širom otvoreni, a neki od stanara su iznosili svoju garderobu kako bi je provetrili.

Da je u ponedeljak ovde buknuo plamen, vidi se samo iznad ulaznih vrata jednog stana na prvom spratu. Srećom stanari iz ovog stana su brzo evakuisani, a dve osobe prevezene su na odeljenje toksikologije Vojnomedicinske akademije, jer su se nagutali dima.

Foto: I. Marinković

- Plamen je prvo buknuo u tom stanu na prvom spratu u kuhinji, tu živi troje starijih ljudi, srećom pa su brzo evakuisani - ispričao nam je danas jedan od komšija. - Postoji svetlarnik između ove zgrade koja pripada kompleksu "Oaza" i naše, a tu je plamen našao put i preneo se na drugi objekat. Vatrogasci su brzo lokalizovali taj požar u kuhinji, ali nisu znali da je plamen zahvatio i zgradu pored. Sreća pa u tom delu ne živi niko.

Kako nam je rekao jedan od komšija, najviše je oštećen stan u prizemlju, ispod stana gde je plamen prvo buknuo.

Foto: I. Marinković

- Srećom svi su izašli na vreme, i izbegnuta je veća tragedija, ali stan komšija u prizemlju je najviše oštećen jer se slivala sva voda dok su vatrogasci gasili vatru - ispričao nam je jedan od stanara zgrade u Ćirila i Metodija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)