KORONA ŽURKA U CENTRU GRADA: Zatekli 120 ljudi u jednom lokalu posle dozvoljenog radnog vremena

Novosti online

10. 01. 2021. u 11:27

КОРОНА ЖУРКА У ЦЕНТРУ ГРАДА: Затекли 120 људи у једном локалу после дозвољеног радног времена

Foto: T. Ćirić

SEKRETARKA za inspekcijske poslove Sonja Božović izjavila je da su u sinoćnoj kontroli poštovanja radnog vremena turistički inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove, u saradnji sa Komunalnom milicijom, izvršili pregled 96 ugostiteljskih objekata.

Ona je istakla da je jedan objekat bio otvoren nakon dozvoljenog radnog vremena, a  u trenutku kontrole zatečeno je oko 120 lica.

– Reč je o lokalu koji se nalazi u centru grada. Turistički inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove su naložili pražnjenje lokala, a za rad nakon propisanog radnog vremena, kao i za nepoštovanje epidemiloških mera, napisani su prekršajni nalozi. U narednom periodu Sekretarijat će nastaviti sa svakodnevnim kontrolama poštovanja propisanih mera, zbog čega, kao i uvek, apelujem na odgovornost i poštovanje istih – rekla je Sonja Božović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Toša

11.01.2021. 08:18

Zbog ovakvih trpimo svi. Obavezno navesti ime vlasnika i naziv lokala a kazna ZATVARANJE na 12 meseci. Ovakve stvari se dešavaju po samom centru grada jer ti vlasnici računaju da inspekcija više kontroliše periferiju. Goste kazniti sa 50 000 din.