MARIJA VIČE ZA OLIVERA : Na "Humanitarnim licitacijama" ponuda Beograđanke stigla do 120 evra

J. Gočanin

03. 11. 2020. u 10:39

NESVAKIDAŠNjA ponuda koja se našla na licitaciji u fejsbuk-grupi "Budi human - humanitarne licitacije", dostigla je cenu od čak 120 evra!

МАРИЈА ВИЧЕ  ЗА ОЛИВЕРА : На Хуманитарним лицитацијама понуда Београђанке стигла до 120 евра

Foto "Fejsbuk"

Novac će biti uplaćen na račun jednogodišnjeg Olivera Paj Gajodija, koji boluje od smrtonosne neuromišićne bolesti, spinalne mišićne atrofije tipa 1.

Naime, Beograđanka Marija Anđela Vidojević postavila je na licitaciju nesvakidašnju "uslugu". Ponudila je, kako kaže, javno eksponiranje. Odnosno, ponuda glasi da će sa vrha zgrade, ili bilo koje druge dogovorene lokacije, vikati na primer "Nemanja, volim te", ili šta god pobednik licitacije zamisli.

- Ko hoće, nađe način, ko neće, nađe razlog. Mi smo smislili originalan način da onoliko koliko je u našoj moći pomognemo deci koja se leče od najtežih bolesti - objašnjava Marija svoju ponudu.

ALBANSKA LIMUNADA

MARIJA je u ovoj fejsbuk-grupi ponudila i čuveni albanski recept za limunadu, koji se takođe može kupiti SMS-om za Olivera.

- Radila sam u poslastičarnici koju drže Albanci te ga tako imam. Radi se o zdravom soku, koji sam već stavljala na "prodaju" i tada je poslato 200 poruka za Lanu i 200 za Cecu - priča sagovornica.

Foto "Fejsbuk"

Licitacija je zbog veće svote novca umesto 24, trajala 72 časa. Sa najviše ponuđenih 120 evra pobedio je par iz Subotice.

- Treba da vičem "volim te" i ime po svom izboru jer je njih "kupila" ideja te su zato licitirali, a naravno, prvenstveno kako bismo pomogli Oliveru. "Zadatak" ću odraditi u najprometnijim ulicama prestonice i sve će biti profesionalno snimljeno. Taj video ću takođe staviti na prodaju. Verujem da će mnogi želeti da vide kako je sve to izgledalo i kako su reagovali građani koji su se tu našli. Tu mogućnost će imati svako ko pošalje jedan SMS za Olivera - govori sagovornica.

Ova fejsbuk-objava broji skoro 4.000 lajkova, kao i 600 komentara oduševljenja. Ideja datira iz 2010. godine, kada je devetnaestogodišnja Marija, iz šale, ponudila da glumi partnerku slobodnim muškarcima za Dan zaljubljenih.

Kako kaže Marija, tada od toga nije bilo ništa, dok će sada biti svašta, a to je mnogo bitnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)