NEMOJ DA TI LUPIM ŠAMARČINU! Šokantan snimak iz beogradske trole - mladić odbio da stavi masku, vozač oštro reagovao (VIDEO)

Novosti online

30. 10. 2020. u 16:48

НЕМОЈ ДА ТИ ЛУПИМ ШАМАРЧИНУ! Шокантан снимак из београдске троле - младић одбио да стави маску, возач оштро реаговао (ВИДЕО)

Foto: Tviter

SNIMAK sukoba u beogradskom trolejbusu izazvao je žestoke polemike na društvenim mrežama, nakon što je vozač zaustavio vozilo zbog mladića koji nije imao masku.

Mladić je odbijao da izađe iz vozila i nakon što je vozač zaustavio trolu i pošao ka mlađem muškarcu.

Tada je izbila svađa, a konflikt je iz verbalnog u jednom trenutku umalo prešao i u fizički.

- Nemoj da ti lupim jednu šamarčinu - rekao je vozač u jednom trenutku, i povukao mladića za ruku.

Snimak je izazvao burne polemike, jedni osuđuju ponašanje mladića koji želi da se vozi bez maske, dok drugi smatraju da je vozač reagovao previše oštro. Šta vi mislite o ovome? 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

jugoslav

30.10.2020. 17:45

Po meni je trebao zvati komunalnu policiju ili ko je vec zaduzen za to nastaviti voznju do stajalista gdje ce se sastati sa policijom. onda nek ona rijesava slucaj.

Dragan

30.10.2020. 17:59

Malo više tolerancije, osećaja prema bližnjem... Zašto to nestaje.. Samo sukobi, sujete, gordost. Sami sebi pravimo pakao, a Bog nam je dao da živimo na Rajskoj planeti.

Zorica

30.10.2020. 19:56

A što mu ga ne zalepi? Ja sam danas u prolazu pored radnje uočila da od 3 zaposlene jedna nema masku druga drži na bradi. Vratila se, ušla u radnju i opomenula da stave maske, to su i učinile. Da nisu, doživele bi verbalni urnebes. Nije mi jasno kakva prava traže oni koji ugrožavaju sve oko sebe ako su bez maske? U PAMET SE NARODE.

buki

30.10.2020. 21:25

Ne znam nikog ko je umro od šamara, ali od korone znam dvoje (devojka 1992 i muškarac 1978). Naravno da dečko može da ne nosi masku, ali ne može pri tome da se vozi gradskim prevozom. To je i pre šamara trebalo roditelji da mu objasne, a pošto nije shvatio, možda šamar pomogne.