NOVOSTI SAZNAJU: Uhapšen manijak koji je uznemiravao žene u autobusu 65

E.B.R.

30. 10. 2020. u 08:13

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ухапшен манијак који је узнемиравао жене у аутобусу 65

Foto: Depositphotos

POLICAJCI iz stanice Novi Beograd juče su uhapsili N. P. (30), zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje, saznaju "Novosti".

Po nalogu dežurnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati. Kako je potvrđeno našem listu, na autobuskom stajalištu u Ulici narodnih heroja u Novom Beogradu, osumnjičeni je prišao ženi, skinuo pantalone i pokazivao polni organ.

On je pre toga, na pomenutnu stanicu izašao iz autobusa 65, kao i žena koju je napastvovao.

Kada je čuo da je neko od građana koji su bili na stanici, pozvao policiju, N. P. je pobegao unutar blokova zgrada.

Postoje osnovi sumnje da je i ranije činio delo polnog uznemiravanja i to pred devetogodišnjim devojčicama u Ulici dr Ivana Ribara.

Inače, na istoj autobuskoj liniji juče oko 14.30 dogodilo se još jedno polno uznemiravanje, a sumnja se da je akter uhapšeni N. P.

Prema rečima Dušana Stevanovića, njegova devojka (23) doživela je neprijatnu situaciju kada je vozilo GSP bilo kod Novog groblja, na uglu sa Ruzveltovom ulicom.

- Taj čovek je seo pored moje devojke, posle čega je zavukao ruke u pantalone i izvadio svoj polni organ usred autobusa - priča Dušan.

- Zgrožena, ona je ustala i pokušala da ga preskoči jer je sedela do prozora, a on je počeo da je hvata za zadnjicu. Unezvereno je otrčala na drugi kraj vozila, a manijak je ščepao drugu devojku koja je vrisnula, udarila ga i otrčala do vozača -

Naš sagovornik kaže da ni vozač, ni putnici nisu reagovali na ovu scenu.

- Osim policiji, pokušali smo da događaj prijavimo i GSP ali, posle prebacivanja na tri broja, niko se nije javio na telefon. Nećemo tu stati, tražićemo i snimke iz autobusa, kao i objašnjenje zašto vozač nije reagovao - kaže on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)