SAOBRAĆAJNI KOLAPS ZBOG KIŠE U BEOGRADU: Sve stoji na ulicama, autobusi kasne, mostovi zakrčeni

Novosti online

07. 10. 2020. u 17:53

САОБРАЋАЈНИ КОЛАПС ЗБОГ КИШЕ У БЕОГРАДУ: Све стоји на улицама, аутобуси касне, мостови закрчени

Foto: I. Marinković/Printscreen/Naksi kamere

KAKO počne kiša u Beogradu, pa makar i slabijeg intenziteta, a još ako je vreme poslepodnevnog špica, kolaps na prestoničkim ulicama je zagarantovan. Ili što bi kladioničari rekli "sigurica, iz keca u kec".

Upravo takva je situacija ovog popodneva na beogradskim saobraćajnicama, vozila mile, prebacivanje sa jednog na drugi kraj je izuzetno otežano, vozila gradskog prevoza kasne, dok je slobodan taksi skoro nemoguće dobiti.

- Naše kolege se dovijaju da stignu do mušterije pošto su gužve na mnogim saobraćajnicama. Najveća gužva je na autoputu, skroz od Bežanijske kose do Autokomande, u pravcu ka Nišu, najviše na Gazeli.

Naravno, tu su i uvek opterećeni mostovi.

- Pored Gazele, zakrčen je i Pančevački most u smeru ka centru grada, Brankov most, takođe sa novobeogradske strane ka centru, pa potez oko Autokomande, od Sajma ka Adi Ciganliji, naravno Takovska, Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra - raportiraju beogradski taksisti.

Kako najavljuju meteorolozi kiša će i narednih sati padati na teritoriji prestonice, a temperatura je u blagom padu. U 16 časova je bilo 20 stepeni, a u 17.00, prema poslednjim podacima RHMZ, izmereno je 17 stepeni.

Dakle, narednih sati nigde ne krećite bez kišobrana.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Otac Makarije

07.10.2020. 18:51

@Aleksandar - Zatucanost je opasna osobina, Ivo Andrić, Meša Selimović, Branko Ćopić... Obrazuj se, jeste da je teže ali je dostojanstvenije.

Nažalost baš tu rođen

07.10.2020. 20:23

Čim"beograđani" vide kišu ili sneg umesto kišobrana odmah sedaju u auto-da se ne pokvase.Samim tim se odjednom,istovremeno mnogo više vozila nađe na ulicama.Znaju samo najglavnije pravce,ne poznaju druge,sporedne puteve,uspori se vožnja,žurba,nervoza,psovke/"to samo kod nas ima"/poneko"čukanje",pa začepljenje i...krkljanac...

Mia

07.10.2020. 21:51

Neka se uloze pare u kanslizaciju i ciscsenje iste a ne u Molove i noce marakane!! Svi koji grade neka prosire i ociste dro kanslizacije...rto resenja