NAJOPSEŽNIJA AKCIJA SUZBIJANJA KOMARACA: Ekipe JKP "Gradska čistoća" danas na terenu

A. Z. K.

14. 06. 2024. u 06:30

BROJNE ekipe JKP "Gradska čistoća" danas će izaći na teren na brojne lokacije u Beogradu kako bi se sprovela akcija suzbijanja komaraca.

НАЈОПСЕЖНИЈА АКЦИЈА СУЗБИЈАЊА КОМАРАЦА: Екипе ЈКП Градска чистоћа данас на терену

Foto: A. Amižić

Sektor ekologije i unapređenja životne sredine biće na terenu od 18 časova do ponoći.

Kako su najavili u "Čistoći", suzbijanje odraslih jedinki komaraca sprovodiće se na rekama i kopnu. Biće tretirani delovi od Bele stene ka Sportskom centru "25. maj", Zvezdarska šuma, Novo groblje, Banjička šuma, naselja SAJ, 13. maj, Goveđi brod, Centralno groblje, SP "Jajinci", Rakovica selo, nasip od Bloka 45 ka Ostružničkom mostu i Surčinsko polje, Mirijevo, Karaburma Ćalije, Zeleno brdo, Lion, Olimp, Vukov spomenik, Konjarnik, Botanička bašta, Profesorska kolonija, Hadžipopovac, Mali Leskovac, Višnjica, Zvezdara kod Novog groblja, Višnjička banja, Veliki Mokri Lug, Konjarnik, Mali Mokri Lug i Stara Karaburma.

Ovo je najveća akcija suzbijanja komaraca, jer zbog dosadašnjih vremenskih uslova nije bilo prilike da se sprovede akcija ovih razmera. Akcije će biti sprovođene i narednih dana, a u "Čistoći" su apelovali da im građani prijave lokacije na kojima primete da ih ima u većem broju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024