POSLE VIŠE DECENIJA: Đaci u Lazarevcu konačno dobili salu za nastavu fizičkog vaspitanja

B.B.

01. 09. 2023. u 16:18

OSNOVNA škola "Vojislav Voka Savić" u Lazarevcu dobila je balon salu pa će đaci, posle više decenija, imati fiskulturnu salu za časove fizičkog vaspitanja.

ПОСЛЕ ВИШЕ ДЕЦЕНИЈА: Ђаци у Лазаревцу коначно добили салу за наставу физичког васпитања

Foto: Opština Lazarevac

 Objekat poseduje koševe, golove, mrežu, gimnastičke sprave, svlačionice, toalete, tuš kabine. Potpuno je obeležen što omogućava odvijanje nastave fizičkog vaspitanja u više dvoranskih sportova

Obeležavajući prvi dan nove školske godine, predsednik opštine Bojan Stević, uručio je ključeve ovog objekta direktoru škole, uz zahvalnost Gradu Beogradu i Republici Srbije, koji su obezbedili sredtva.  
- Trudimo se maksimalno da pored svakodnevnih rešavanja problema i realizacije infrastrukturnih projekata, stavimo akcenat na obrazovni sistem kao i na naše najmlađe sugrađane sledeći politiku Grada Beograda, Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, osluškujući potrebe naših sugrađanam -  rekao je Stević. - Naša politika u poslednjih 10 godina je stalno bila da infrastrukturne objekte prilagodimo deci.
Stević je najavio i sličan projekat koji se realizuje pri OŠ "Sveti Sava" u Velikim Crljenima, koji bi trebalo da bude završen do kraja godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)