NASELJA U ZEMUNU I ČUKARICI BEZ VODE ZBOG PLANIRANIH RADOVA: Slavine suve do ponoći

Novosti online

29. 07. 2023. u 09:24

ZBOG planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u ponedeljak, 31. jula, od 9 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u naseljima Batajnica, Ekonomija, Šangaj i u Belaričkoj ulici.

НАСЕЉА У ЗЕМУНУ И ЧУКАРИЦИ БЕЗ ВОДЕ ЗБОГ ПЛАНИРАНИХ РАДОВА: Славине суве до поноћи

D. Novković

Umanjen pritisak i povremene prekide u snabdevanju vodom u navedenom periodu osetiće potrošači u naseljima Busije, Dobanovci i Ugrinovci.

Takođe, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u utorak, 1. jula, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u naselju Cerak (blok oivičen ulicama Kneza Višeslava, Pilota Mihajla Petrovića, Ratka Mitrovića, Kosmajskom i Cerskim vencem).

Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom za piće. Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800-11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije.

BONUS VIDEO:

NAJUPEČATLjIVIJI MOMENTI: The Best Off izdanje "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!